Voetbalkriebels 2021

Ook dit jaar verliep nog niet alles zoals vroeger, maar na het ontsmetten van de handen konden de kinderen elke dag genieten van een leuke dag op de jeugdterreinen van KSV Sottegem of in een zaal.

VOETBALKRIEBELS 2020

Covid-19 zorgde voor enkele aanpassingen en iets kleinere groepen. Toch kunnen we spreken van een geslaagde week. Kinderen en trainers hielden zich aan de afspraken.

Ook het weer was ons redelijk goed gezind. Enkel de woensdagvoormiddag bleef het druilerig.

Op vrijdag kreeg iedereen frietjes en een frikandel tijdens de lunch. In de namiddag konden de kinderen ook nog genieten van een ijsje. Na het ijsje en als afsluiter van de stage mocht elke deelnemer nog een zakje met verrassingen in ontvangst nemen.

Hieronder staan de links met foto's.

Voetbalkriebels 2019

Voetbalkriebels 2018

Hieronder staan 4 extra foto-pagina's, met dank aan trainster Heidi.

Zaterdag 24 juni speelden de Red Flames een laatste oefenpartij alvorens coach Ives Serneels op zondag de officiële en definitieve selectie bekend maakte voor het Women's EURO 2017 in Nederland.

Als sparring partner werden onze jongens van KSV Sottegem uitgenodigd op het Nationaal Voetbal centrum in Tubeke. Het werd een spannende partij met hoogstaand voetbal en vlotte combinaties waarin de bondscoach een maximum aantal speelsters liet opdraven. Iedereen had zich al met het 0-0 gelijkspel verzoend toen KSV toch nog in de laatste minuut het winnende doelpunt scoorde via Jarno (U17).

Een fantastische ervaring voor onze spelers om in deze omgeving een oefenpartij te kunnen spelen tegen Tessa Wullaert en haar collega's van de Red Flames. Na de match werden dan ook heel wat handtekeningen gezet en waren er niks dan lachende gezichten bij spelers en ouders. De activiteit werd afgesloten met een bezoek aan het Red Martin's hotel waar iedereen de sfeer van onze nationale ploegen eens kon opsnuiven.

Conclusie: voor herhaling vatbaar volgend seizoen!

En intussen duimen en supporteren voor onze Red Flames die vrijdag 30-6 in Spanje spelen als voorbereiding op het EK. Daarna resten er hen nog 2 oefenduels, tegen Frankrijk (7/7 in Montpellier) en tegen Rusland (11/7 op veld Dender), alvorens aan het echte werk te beginnen op 16/7 tegen Denemarken.

VOETBALKRIEBELS 03-07-2017

VOETBALKRIEBELS 04-07-2017

VOETBALKRIEBELS 05-07-2017

VOETBALKRIEBELS 06-07-2017

VOETBALKRIEBELS 07-07-2017

VOETBALKRIEBELS extra

Kick-off